MENIU

AALBORG - STEAUA 1-0. Keşeru, OMUL-NEGRU. A ratat din toate poziţiile

AALBORG - STEAUA LIVE la TV. Steaua a pierdut meciul din Danemarca, 0-1. AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

Min. 90+4 - FINAL 1-0 pentru Aalborg

Min. 90+3 - Keşeru a încercat să-şi plaseze lovitura de cap, dar a avut din nou ghinion

Min. 89  - Keşeru a ratat golul egalizator, din câţiva metri

Min. 78 - Araluskis salvează Steaua de la 0-2

Min. 75 - Cristi Tănase a trecut pe lngă gol, cu un şut de la mare distanţă

Min. 73 - GOL Aalborg - Enevoldsen a marcat, după ce a Paul Papp a alunecat în poziţie de ultim apărător

Min. 53 - Keşeru marchează, dar s-a ridicat fanionul, de la margine

Min. 46 - a început repriza secundă

Min. 45 - PAUZĂ: 0-0

Min. 40 - Claudiu Keşeru a căutat vinclul dintr-un unghi dificil, dar execuţia a fost defectuoasă

Min. 33 - Bruhn are cea mai mare ocazie a danezilor: a şutat în braţele lui Arlauskis, de la 10 metri

Min. 21 - Keşeru a pătruns frumos, a şutat, însă portarul danezilor a scos

Min. 17 - Bourceanu a şutat cu efect, dar pe lângă poartă

Min. 11 - Steaua a beneficiat de o lovitură liberă de la 25 de metri. Mingea a ajuns la Tănase, dar decarul Stelei a şutat în blocaj 

Min. 1 - a început meciul

========================================================

AALBORG - STEAUA LIVE la TV

Aalborg BK: Larsen - Dalsgaard, Petersen, Thelander, Gorter - Bruhn, Wurtz, Risgaard, Thomsen - Enevoldsen, Helenius. Antrenor: Kent Nielsen.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Luchin, Papp, Varela, Filip - Bourceanu, Sânmărtean - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV

===================================================

Campioana României are probleme serioase de efectiv înaintea meciului retur cu Aalborg. Deşi a demonstrat faptul că are un lot suficient de puternic pentru a suplini majoritatea absenţelor, Steaua va trebui să se descurce în Danemarca fără trei piese deosebit de importante.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

Andrei Prepeliţă şi Lukasz Szukala sunt suspendaţi pentru acest meci, iar Raul Rusescu este ieşit de o bucată bună de timp din calcule în urma accidentării suferite în jocul cu ASA Tg. Mureş. În acest condiţii, Gâlcă va trece în primul "11" fotbalişti obişnuiţi în ultima perioadă cu statutul de rezervă.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

Luchin va trece în centrul liniei defensive pentru a face cuplu cu Varela, hotărâre luată şi datorită prestaţiilor excelente pe care "reprofilatul" Paul Papp le-a avut pe postul de fundaş dreapta. În linia de mijlocaşi la închidere, alături de Sânmărtean - cel cu profil ofensiv şi atribuţii de coordonator - va intra Alexandru Bourceanu, o soluţie pe care Gâlcă pare să o prefere acum în dauna lui Nicandro Breeveld, scrie prosport.ro.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

===============================================================

AALBORG - STEAUA LIVE la TV. Gigi Becali se pregateste sa dea o lovitura financiara impresionanta in pauza de mercato din aceasta iarna. Presa araba anunta ca gruparea lui Victor Piturca, Al-Ittihad, il va cumpara pe mijlocasul Cristi Tanase. AALBORG - STEAUA LIVE la TV

Potrivit jurnalistilor arabi, sauditii vor plati 2,5 milioane de euro in schimbul lui Cristi Tanase. Mijlocasul in varsta de 27 de ani s-a transferat la Steaua in 2009, de la FC Arges, in schimbul a 1,8 milioane de euro, potrivit ziare.com.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV

===========================================================

AALBORG - STEAUA LIVE la TV

Chipciu le transmite danezilor de la Aalborg că steliştii pot repeta în Danemarca performanţa de la victoria cu 6-0 din tur. "Suntem mai ofensivi, iar Keşeru va fi inamicul numărul 1 pentru ei", spune şeptarul din Ghencea.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV

"Eu sper să marcheze Keşeru. A marcat şi la naţională împotriva danezilor, şi în meicul tur. El e un jucător care marchează foarte mult, prin asta se remarcă, înscrie foarte mult şi duce la bunsfârşit munca întregii echipe. Mie îmi place să joc împotriva lor, pentru că sunt puternici, au fizic într-adevăr, dar stilul nostru mai tehnic, mai fâşneţ, cred eu că o sa le pună probleme mereu", a declarat Alexandru Chipciu pentru Digi Sport. AALBORG - STEAUA LIVE la TV

===============================================================

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

Tade, de la CFR CLUJ, ar putea fi viitorul atacant al Stelei.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

Printre fotbaliștii care vor pleca de la CFR la finalul turului se numără și atacantul Gregory Tade. Marcator a 10 goluri în această stagiune, francezul de 28 de ani este dorit de Steaua și a recunoscut că nu ar refuza o mutare la campioana României.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

"Nu ştiu ce se va întâmpla cu mine la iarnă. După cele trei meciuri rămase de disputat voi avea o discuție cu cei din club și voi decide dacă voi rămâne sau nu. Am auzit că mă dorește Steaua și sincer, pentru mine, ar fi o posibilitate să merg acolo. Steaua este un club fantastic. A jucat în UEFA Champions League anul trecut, iar acum joacă în UEFA Europa League. Nu cred că există vreun fotbalist în Liga I care ar putea să refuze Steaua" a declarat Tade, potrivit Digisport.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV.

AALBORG - STEAUA LIVE la TV. la Digisport, joi, ora 20:00 şi Dolcesport, joi, ora 20:00.