MENIU

A murit - Un nume de legendă din fotbalul românesc

Unul dintre numele legendare ale celor de la FC Argeș, Constantin Radu, a încetat din viață la vârsta de 75 de ani, scrie realitateasportiva.net.

Anunțul dispariției sale a fost făcut pe siteul oficial al grupării din Trivale care îl elogiază pe cel care a evoluat timp de 11 ani pentru alb-violeți. Fostul atacant a făcut parte din echipa care a adus primul titlu de campioană din istoria clubului, cucerit în ediția a 1971-1972 a Diviziei A.

“După Ilie Bărbulescu, decedat în primăvara acestui an, fotbalul argeșean a mai pierdut încă un mare campion. Clubul nostru anunță decesul lui Constantin Radu (Radu I). Fosta glorie a grupării din Trivale a decedat la vârsta de 75 de ani în urma unei boli incurabile cu o evoluție galopantă în ultimele trei luni. Clubul FC Argeș transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să-l odihnească în pace!” a fost anunțul făcut de conducerea grupării din liga secundă a fotbalului românesc.
 
Constantin Radu a debutat în prima divizie la doar 18 ani și a fost nevoit să își încheie prematur cariera la doar 32 de ani, după o accidentare într-un meci jucat împotriva celor de la FC Brașov. Fostul fotbalist a strâns și trei selecții pentru naționala României în perioada 1966-1972.
Mai multe articole despre: