MENIU

"A fost un mare cutremur astăzi"

Gică Popescu

Preşedintele Comitetului Director al CSMS Iaşi, Leonida Antohi, a declarat marţi, pentru MEDIAFAX, că nu ştie cu cine va vota în condiţiile în care Curtea de Apel Bucureşti l-a condamnat definitiv pe fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal.

"Sincer, vă spun că sunt în drum spre Bucureşti. Am auzit de decizia luată de Curtea de Apel Bucureşti de la radio. A fost un mare cutremur pentru fotbalul românesc ce s-a întâmplat astăzi! Chiar nu ne aşteptam la o asemenea decizie. Noi voiam să-l votăm pe Gică Popescu, pentru că ne aşteptam să fie o decizie cu suspendare. Dar dacă el nu va mai candida, nu ştim încă pe cine vom vota. Rămâne să vedem în această seară (n.r. - marţi) sau mâine (n.r. - miercuri) ce se întâmplă", a spus Leonida Antohi.

Preşedintele formaţiei ieşene, Florin Prunea, care a fost martor în dosarul transferurilor, s-a limitat să spună: "Îmi pare foarte rău pentru cei implicaţi în acest dosar. Este o mare nenorocire! Nu potdecât să le transmit familiilor lor să aibă puterea să treacă peste aceste momente! Noi avem o persoană desemnată să ne reprezinte la Bucureşti, pentru aceste alegeri".

Toţi cei opt inculpaţi în Dosarul Transferurilor au primit, marţi, pedepse definitive cu închisoarea: fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare; managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare; fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, la fel ca fostul impresar Ioan Becali; impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare; fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare; fostul fotbalist Gheorghe Popescu, candidat la şefia Federaţiei Române de Fotbal, a fost condamnat definitiv la trei ani, o lună şi zece zile de închisoare cu executare, iar fostul acţionar al FC Dinamo şi U Craiova, Gigi Neţoiu, a fost condamnat definitiv la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare.

Mai multe articole despre:
cutremur GICA POPESCU DOSARUL TRANSFERURILOR