MENIU

Un șofer fără permis și drogat, prins după o urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei! Bărbatul refuzase să oprească la semnalul poliției

Poliție

Un șofer care conducea un  bolid de lux a fost prins, vineri, după o urmărire ca-n filme pe străzile Capitalei. Acesta refuzase să oprească la semnalul oamenilor legii. În urma controlului efectuat, s-a stabilit că acesta nu avea permis și era drogat. 

Un șofer în vârstă de 30 de ani care conducea un autoturism de lux a fost prins, vineri, după o urmărire ca-n filme prin cartierele Berceni și Vitan din zona de Sud a Capitalei.

Polițiștii au început să-l urmărească în trafic după ce șoferul a refuzat să oprească la semnalul oamenilor legii, pe Șoseaua Berceni.

După câteva zeci de minute de urmărire, șoferul a fost blocat în trafic pe Calea Vitan Barzesti.

"La data de 11 Noiembrie a.c., în jurul orei 11:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza Sectorului 4, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător de autovehicul care circula pe șos.Berceni.

Conducătorul autovehiculului nu s-a conformat semnalului și a încercat să se sustragă continuându-și deplasarea.
În acest context, polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, solicitând totodată sprijin colegilor aflați în proximitatea zonei prin intermediul stației emisie-recepție.

Pe timpul urmăririi, conducătorul autovehiculului a încălcat mai multe reguli de circulație și a lovit o barieră de acces auto, polițiștii reușind oprirea acestuia pe șos.Vitan Bârzești", informează Poliția.

După ce a fost oprit, șoferul a refuzat să cooperareze cu oamenii legii și s-a blocat chiar în autovehicul, fiind necesară extragerea și imobilizarea acestuia. 

Polițiștii au procedat la testarea cu aparatul Alcooltest, rezultatul indicat fiind 0, precum și cu aparatul DrugTest, care a relevat prezența în organism a substanțelor psihoactive.

În acest context, conducătorul autovehiculului a fost condus la sediul INML în vederea prelevării de mostre biologice.

Totodată, din verificările efectuate s-a stabilit faptul că persoana în cauză nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.