MENIU

Tineri teribiliști, la spital din cauza vitezei. Șoferul a tras de volan și s-a izbit violent de o basculantă

Accident Iași/ Captură foto Telem.ro

Grav accident pe străzile din Iași. Două persoane au ajuns la spital în stare gravă după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de o basculantă. Din primele informații, șoferul a observat târziu că strada pe care circula cu viteză se înfundă și, speriat, a tras de volan. 

Șoferul, un tânăr în vârstă de doar 19 ani ce se afla în mașină împreună cu un prieten circula cu viteză pe o stradă circula cu viteză și a văzut târziu că strada se înfundă. Speriat fiind, a tras de volan și s-a izbit violent de o basculantă.

Cei doi tineri au rămas prinși între fiarele mașinii minute în șir, până la sosirea echipajelor de descarcerare.

Șoferul a fost scos din mașină inconștient, iar medicii au hotărât să-l intubeze pe loc, după care a ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. De asemenea, pasagerul rănit grav a primit îngrijiri medicale la fața locului și apoi a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările și au deschis acum un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Ambele persoane au fost descarcerate, șoferul a fost inconștient și au fost aplicate manevrele de resuscitare, ulterior a fost intubat și preluat de către echipajul TIM și transportat la spital. Cealaltă victimă este evaluată medical de către echipajul de prim ajutor calificat. 

Mai multe articole despre:
accident tineri basculanta iasi