MENIU

Protest pentru Centura Aradului

Peste 200 de arădeni au protestat, duminică, nemulțumite că Centura Aradului trece prin mijlocul unui cartier în loc să treacă prin afara orașului, scrie realitateadearad.net. Aceștia au anunțat că vor continua protestele în cazul în care autoritățile locale și naționale nu iau măsuri. 

 

Centura nord-vest a municipiului Arad, care este parte din DN7, trece prin mijlocul cartierului Gai, e tranzitată și de mașini de tonaj greu. Arădenii cer relocarea Centurii în afara cartierului , a orașului.

Înarmați cu pancarte, vuvuzele și bannere, protestatarii au adus cu ei și un sicriu pe care au scris „Stop Accidentelor!” pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației.

Protestul s-a desfășurat pe carosabil, pe o bandă de circulaţie

Pentru că Centura trece prin cartier, aceasta are și două treceri de pietoni, pe care protestatarii le-au traversat încet și în grupuri mari, blocând circulația.

Drumul, care duce către Nădlac, cel mai mare punct de trecere a frontierei din vestul țării, este foarte circulat, astfel că locuitorii au parte numai de zgomote, poluare fonică și cu noxe și accidente grave cu multe decese.

AUDIO și mai multe detalii pe realitateadearad.net!

Mai multe articole despre:
protest Centura Aradului DN7