MENIU

Pliculețe cu substanțe interzise, aruncate pe jos: reacția inedită a doi tineri speriaţi la vederea poliţiştilor de frontieră

Poliție de frontieră - imagine de arhivă

Doi tineri din municipiul Sighetu Marmaţiei au aruncat pe stradă pliculeţe cu substanţe interzise pe care le aveau asupra lor, după ce au văzut că se apropie de ei un echipaj al poliţiei de frontieră.

Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, Iulia Stan, în timpul patrulării unui echipaj mobil din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Maramureş aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost observaţi pe o stradă din municipiul Sighetu Marmaţiei doi tineri care aveau un comportament ciudat.

„La simpla vedere a autospecialei Poliţiei de Frontieră au avut o reacţie ieşită din comun, au devenit agitaţi, au grăbit pasul, după care au început să fugă pe stradă, nu înainte însă ca unul dintre ei sa scoată din buzunar două pliculeţe şi să le arunce pe jos. Drept urmare, poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea acestora, iar la puţin timp au reuşit să-i reţină, fiind vorba de doi tineri, de 25, respectiv 36 de ani, din judeţul Maramureş”, a spus Iulia Stan, citată de Agerpres.

Cele două pliculeţe aruncate pe jos conţineau o substanţă cristalină de culoare albă, fiind vorba de aproximativ 58 de grame de substanţă, posibil interzisă.

Conform sursei citate, substanţa au fost ridicată, ambalată, sigilată şi transmisă către DIICOT – Biroul Teritorial Maramureş în vederea continuării cercetărilor, existând suspiciunea săvârşirii unor fapte penale incriminate de Legea 143/2000 privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri, mai arată sursa citată.

Mai multe articole despre:
tineri substante interzise politia de frontiera