MENIU

Cum arată acum fetița care până la 4 ani a fost hrănită doar cu pufuleți. Schimbarea este radicală - FOTO

Florentina, copila hrănită doar cu pufuleți în primii ani de viață, are acum 12 ani și este perfect sănătoasă, cu zâmbetul pe buze și se bucură de o copilărie normală, după ce a fost înfiată chiar de medicul care a îngrijit-o. La vremea respectivă, cazul micuței care cântărea doar 5 kilograme, la vârsta de 4 ani, a emoționat o țară întreagă.

Florentina, copila hrănită doar cu pufuleți în primii ani de viață, are 12 ani acum și a plâns când a aflat de trecutul ei. 

 

Actualii părinți și-au dorit să o crească într-un mod cât mai armonios, atât din punct de vedere al sănătății fizice, cât și sănătății psihice. Nu au vrut să-i ascundă faptul că este adoptată, dar așteptat momentul potrivit pentru ca această discuție să aibă loc, potrivit demamici.ro.

 

"Destul de recent, acum câteva luni, da, i-am arătat (imaginile cu Florentina din primii ani de viață - N.R.), pentru că trebuie să îi arătăm. Mai bine îi arătăm noi și îi spunem, îi povestim, decât să afle ea pe Internet.”, a povestit tatăl fetei, medicul care s-a ocupat de evoluția ei.

 

An de an, Dragoș Tudose i-a organizat ziua de naștere ca pentru propriul copil, devenind, astfel, noua familie a Florentinei.

"Din momentul în care am auzit că am putea să pierdem am luat hotărârea de a face ceva și am reușit asta prin plasamentul de urgență în vederea adoptării”, a povestit medicul Dragoș Tudose.

În 2015, povestea Florentinei, fetița din Vaslui hrănită doar cu pufuleți până la vârsta de 4 ani, a uimit o țară întreagă cu povestea ei. Micuța, crescută într-o familie disfuncțională, avea la vârsta de 4 ani doar 5 kilograme.

 

Potrivit medicilor de la Spitalul de Copii „Sfânta Maria” din Iași, fetița era aproape de stadiul de comă.

Părinții naturali au fost decăzuţi din drepturi după ce autorităţile au stabilit că fetiţa a fost înfometată. În 2016 mama naturală a fetiţei s-a stins din viaţă, iar tatăl a acceptat ca aceasta să fie dată spre adopţie.

 

Mai multe articole despre:
fetita hranita pufuleti 4 ani fara mancare