MENIU

Leguma bizara din România care ține diabetul sub control și elimină toxinele. Costă 2 lei la tarabă

Diabetul afectează un procent din ce in ce mai mare al populației și provoacă dereglări serioase în întreg organismul, ceea ce afectează calitatea vieții. Din fericire, există un fruct minune utilizat frecvent în tratamentul diabetului de mii de ani.

Din repetate studii, s-a observat ca efectele castravetelui amar mimeaza cele ale insulinei, din acest motiv a fost denumit insulina vegetala, potrivit sfatulmedicului.ro.

 

Astfel, Momordica, sau castravetele amar este cea mai utilizata si populara planta care combate diabetul, datorita proprietatilor sale antidiabetice.

Castravetele Amar, fructul minune in lupta cu diabetul

Castravetele-amar (Momordica charantia) este un fruct, frecvent utilizat in tratamentul diabetului in ayurveda (medicina traditionala indiana), precum si in alte protocoale pentru diabet zaharat.

 

Din repetate studii clinice s-a observat ca efectele sale mimeaza cele ale insulinei, din acest motiv, se numeste si „insulina naturala”. Astfel, Momordica charantia este cea mai utilizata si populara planta anti-diabetica datorita proprietatilor sale antidiabetice.

 

 

Ce face Castravetele amar?

• Stimuleaza productia de insulina la nivelul pancreasului;
• Contine substante active care au efect identic cu cel al insulinei;
• Inhiba absorbtia glucozei la nivel intestinal.

 

Mai multe articole despre:
leguma bizara diabet legume toxine