MENIU

Cum să treci peste o despărțire în prag de sărbători? Sfatul psihologului Cristian Andrei

Decembrie este despre sărbători, cadouri și bucurie. Dar, dacă tocmai ai trecut printr-o despărțire, cu siguranță nu ești într-o perioadă tocmai optimistă. Medicul Cristian Andrei explică de ce unele persoane ajung să se despartă de sărbători.

Sfârșitul unei relații de iubire vine la pachet cu tot felul de emoții dureroase. Suferința se accentuează cu atât mai mult dacă această despărțire se produce fix în preajma sărbătorilor.

În timp ce toată lumea petrece, tu te lupți cu singurătatea, durerea și fantomele trecutului. Totul pare sfărâmat, iar în acele momente nu poți vedea luminița de la capătul tunelului. Specialiștii ne asigură că, deși recuperarea este dificilă, există viață după despărțire.

Cum să treci peste despărțire Să treci peste o relație care s-a terminat pare uneori imposibil. Te simți prost atunci când relația pe care o ai te face sa suferi și iei în calcul despărțirea de foarte multe ori chiar în preajma sărbătorilor. Potrivit specialiștilor, există și o explicație pentru o asemenea decizie. Psihologul Cristian Andrei este de părere că mintea umană are o tendință liniară, iar despărțirile în preajma sărbătorilor sunt doar o formă de eliberare.

Citeşte întreaga ştire: Cum să treci peste o despărțire în prag de sărbători? Sfatul psihologului Cristian Andrei

Mai multe articole despre:
depresie sarbatori medic andrei despartire