MENIU

VECHIUL si NOUL Cotroceni, vechiul şi noul Palat VICTORIA, vechea şi noua OPOZITIE - ora 21:00

VECHIUL si NOUL Cotroceni, vechiul şi noul Palat VICTORIA, vechea şi noua OPOZITIE - ora 21:00

Alerta de tsunami in PSD! Vicepremierul Liviu Dragnea cheama activistii la inca o revolutie, dar oastea e farâmițată de orgolii. Urmeaza o noua varuiere a socialismului romanesc sau isi gaste partidul lui Victor Ponta resurse sa se salveze de la scindare? Care sunt provocarile Guvernului Ponta 4? Cine il va popula? Cum vor colabora cele doua Palate?

In aceasta seara, de la ora 21.00, urmareste "Jocuri de Putere" pentru a descoperi de la Rares Bogdan, Laura Chiriac, Ion M. Ionita si invitatii lor geografia politica a momentului!

Care va fi primul proiect al lui Klaus Iohannis, care mai are 7 zile pana la instalarea la Cotroceni? Care vor fi ultimele cuvinte ale lui Traian Basescu inainte sa paraseasca locul sau de munca din ultimii 10 ani? Care dintre proiectele sale vor fi continuate de noul presedinte?

Ce sanse are reforma propusa de fostul vicepremier in PSD? Cati sustinatori are? Dar contracandidati Victor Ponta? Urmeaza noi excluderi? Cum se va termina "Cazul Ivan"?

Iar de la ora 22.30 vei afla de la un buchet de romance pornite sa-si salveze tara cum poate IA stramoseasca sa dea romanilor puterea de a merge mai departe. Arhetip vestimentar al femeii acestor locuri - IA a inspirat marii pictori și designeri, a fost purtată de femei celebre, a devenit veșmânt regal grație Reginei Maria, dar mai presus de orice, a devenit limbajul universal al viitorului inspirat din trecut. Descopera povestea IEI împreună Iulia Gorneanu, Ioana Corduneanu, Raluca Antoneascu, Cosmina Marcu și Corina Bedreagă

Nu ratati asta-seara "Jocuri de Putere", numai la Realitatea tv! Editie Speciala de la 21.00 la 24.00.