MENIU

Urmaşii lui Vadim, blocaţi să intre în Parlament. Florin Zamfirescu, în dialog cu Rareş Bogdan

În această seară, la "Jocuri de putere"... 

Ora 21:00. URMAŞII LUI VADIM, BLOCAŢI SĂ INTRE ÎN PARLAMENT. De ce e ACTORUL mai periculos decât TRIBUNUL? Despre aspiraţiile naţionaliştilor luminaţi, nu deplasaţi, cu preşedintele PRM, actorul Florin Zamfirescu, şi secretarul general al partidului, Doru Giugula.

Ora 22:00: CUM SE FURĂ LA CNADNR. AUTOSTRĂZILE, EXTREMĂ URGENŢĂ! Ultimii în topul infrastructurii, primii în topul infracţiunii! Motivul pentru care TANZANIA ne bate la infrastructură: şmecherilor de la CNADNR le plouă în gură! Lauda de sine nu miroase bine: tronsonul de drum reparat de CNADNR în regie proprie, reuşită anunţată de Dacian Cioloş, S-A FISURAT! Radiografia a 26 de ani de incompetenţă - DEZVĂLUIRI ÎN EXCLUSIVITATE făcute de foştii directori CNADNR Alin Goga şi Claudiu Ţuţulan, precum şi jurnaliştii de investigaţii Stelian Negrea, Bogdan Comaroni.

Ora 23:00: De ce nu i-au ajutat autorităţile de la Bucuresti pe basarabenii aflaţi în ţara-mamă să meargă la vot. MOLDOVA, ULTIMUL TREN SPRE VEST! Din 240.000 de alegători basarabeni aflaţi în România au votat 8400! Cum poate fi mobilizata "Diaspora basarabeana"? Despre salvarea Republicii Moldova, cu Dan Dungaciu, Cristian Diaconescu şi Ion M. Ioniţă

SURPRIZE de proportii in SUA, in ultimele 10 zile ale campaniei electorale prezidentiale! Diferenta scade intre cei doi combatanti si Hilary primeste lovitura dupa lovitura! Pe mainile cui va incapea cea mai puternica democratie a lumii?

Totul astă-seară, într-o emisiune marca "Rareş Bogdan", pe Realitatea TV şi Realitatea FM, de la 21.00 la 00.30!

Mai multe articole despre:
Florin Zamfirescu jocuri de putere