MENIU

Surpriză de proporții pentru vânzătorul preferat al clienților Lidl (P)

Campania "Lidl. Oameni surprinzători. Cariere surprinzătoare" a ajuns la cea de-a șasea bucurie oferită angajaților, compania reușind astfel să devină prietenul acestora. De data aceasta, a fost rândul vânzătorului de la magazinul din Otopeni Ion Munteanu să aibă parte de o surpriză de neuitat.

De ce a fost el ales dintre miile de angajați ai retailerului? Clienții Lidl l-au desemnat drept "unul dintre motivele pentru care ne întoarcem mereu aici" și l-au caracterizat drept un vânzător supererou care reușește, prin bunătatea și amabilitatea lui, să-i binedispună ori de câte ori își fac cumpărăturile. Așa că era clar că el merită surprins.

Conform scenariului surprizelor de până acum, planul a fost unul secret până în ultima secundă. Ion Munteanu a fost abordat inițial sub pretextul unei așa-zise reclamații, dar, de fapt, s-a dovedit că era premiat tocmai pentru feedback-ul pozitiv al celor ce-și fac cumpărăturile la Lidl Otopeni, care s-au declarat molipsiți de energia lui pozitivă. Reacția lui Ion Munteanu a fost să-i laude tot pe ei: "Mă străduiesc, dar este meritul clienților "

"A fost surpriza totală, sunt încă emoționat și șocat de toată ideea asta. Când i-am spus nevesti-mii la telefon, a zis: «Fugi de-aicea, să-mi arăți hârtiile alea pe care ți le-au dat, că nu te cred! Dar de ce te-ar fi pus taman pe tine?» Este o întrebare", a spus Ion Munteanu. Răspunsul vine chiar de la unul din șefii lui: "Este un om foarte cald, care emană multă bucurie. Mie mi se pare angajatul ideal".

Surpriza lui Ion Munteanu a constat într-o seară de neuitat în compania întregii familii la unul dintre cele mai faimoase restaurante din București, dar și într-un voucher care i-a permis să adauge semnificativ de multe cărți la deja impresionanta sa bibliotecă. Acesta i-a fost înmânat chiar de una dintre clientele care l-au nominalizat, ea mulțumindu-i pentru tot ceea ce face pentru cei care-și fac cumpărăturile la Lidl Otopeni. "E emoționant, nu mă așteptam să mi se spună chiar atât de frumos", a subliniat Ion Munteanu.

Campania "Lidl. Oameni surprinzători. Cariere surprinzătoare" va continua să le ofere bucurii neașteptate acelor angajați ai companiei care oferă mult, dar merită să mai și primească.

Pentru a viziona filmul surprizei, accesați link-ul de mai jos:

https://youtu.be/SNL46VDX1ao

Mai multe articole despre:
cumpărături Lidl