MENIU

Lupta pentru Cotroceni. Sondaj exclusiv prezentat de Cozmin Guşă la "România 2019"

Cozmin Guşă a prezentat la emisiunea România 2019 rezultatele unui sondaj exclusiv înaintea alegerilor prezidenţiale. Potrivit consultantului politic, "este un sondaj intern al unui partid mare, care a fost făcut alaltăieri şi ieri, telefonic, plus-minus 4 la sută, 1.200 de respondenţi".

Cozmin Guşă a explicat: "Klaus Iohannis, faţă de 39 la sută, a ajuns acum la 40 la sută. Viorica Dăncilă, la fel ca săptămâna trecută, 13 la sută. O scădere de trei procente, de la 15 la 12 procente, pentru Dan Barna. Şi, atenţie!, o creştere pentru Paleologu şi Diaconu care au, fiecare, 10 procente. Stagnare pentru Kelemen Hunor la 4 procente şi 3 procente pentru Cumpănaşu".

"Acest sondaj spune multe. Evenimentele de campanie apar, modifică nişte tendinţe, este foarte greu de repus în funcţiune un mecanism, dacă începe un trend negativ pronunţat. Este foarte clar că bătălia pentru locul doi este mult mai strânsă decât anticipam. Diaconu şi Paleologu au urcat, iar ceilalţi doi candidaţi, care iniţial se băteau pentru locul 2, au o mare problemă, din toate datele, nu doar din acest sondaj", a adăugat consultantul politic.

Vezi toate detaliile în VIDEO!

Mai multe articole despre:
null