MENIU

"JOCURI DE PUTERE" cu cel mai bogat român, la ora 22.00

"JOCURI DE PUTERE" cu cel mai bogat român, la ora 22.00

112 în chineză şi vindem ŢARA la BUCATĂ sau o SCOATEM din FALIMENT? - ora 22.00, "Jocuri de Putere" cu cel mai bogat român. Românii şi-au împărţit ţara în cele patru vânturi, mai au în pivniţă bulgări de aur şi sare şi câteva rezervoare de petrol şi gaze, dar atât ei, cât şi visteria naţională au făcut legământ de sărăcie.

În această seară, de la ora 22.00, cel mai bogat strănepot al lui Decebal şi Traian vine la "Jocuri de Putere" şi îi spune lui Rareş Bogdan de ce a ajuns capitalul românesc tot mai costeliv şi mai dispreţuit. Aflaţi de la Ioan Niculae reţeta succesului în viaţă şi sfaturile sale pentru guvernanţii tot mai neruşinaţi. Dar şi ce ar face el cu ministrul Radu Stroe dacă ar fi premierul României.

Iar de la ora 23.15, Rareş Bogdan vă provoacă la un coşmar: imaginaţi-vă că aţi căzut cu avionul, aţi supravieţuit şi aţi sunat la 112, unde v-a răspuns un chinez, iar "salvatorii de pe Dâmboviţa" sunt nişte canibali? Şi ÎN EXCLUSIVITATE cum a fost scos ministrul Radu Stroe din Guvern!

Nu rataţi, în această seară, "Jocuri de Putere", de la 22.00 la 24.00

Mai multe articole despre:
Ioan Niculae Rareş Bogdan jocuri de putere