MENIU

Reduceri de până la 55% la colţarele şi pachetele cu mesele LEMS (P)

Reduceri de până la 55% la colţarele şi pachetele cu mesele LEMS

Bucătăria este sufletul casei, acolo unde miroase a cozonac proaspăt, unde iei masa alături de familie şi cei dragi, acolo unde cel mic te ajută la prăjituri, şi de ce nu, locul unde se încing partide de remi până dimineaţa. Iar dacă vechea masă şi scaunele nu mai fac faţă, atunci e timpul să le schimbi pentru că în magazinele LEMS beneficiezi de reduceri de până la 55%.

Vei face economii de 980 de lei dacă alegi pachetul de masă Zeppelin cu blat super lucios şi patru scaune Angela. Aceasta este o alegere potrivită pentru că scaunele sunt confortabile, iar designul mesei, cu blat cappuccino şi cadru stejar wenge, vor atrage cu siguranţă privirile musafirilor.




Vrei ceva modern şi colorat? În magazinele LEMS vei găsi diferite variante de mobilier care să te mulţumească. Spre exemplu, pachetul de masă Star şi patru scaune Star poate fi achiziţionat pe diferite culori: roşu, negru, crem, orange sau cappuccino. Scaunele au un aspect modern, cu spătar confortabil, iar masa vine să completeze perfect atmosfera, totul la un preţ redus cu 45%.



În magazinele LEMS nu vei găsi doar mese şi scaune pentru spaţii mai mici, ci şi pentru întreaga familie. Iar dacă nu vrei să mai ceri scaune de prin vecini atunci când ai o petrecere în familie, mai bine profiţi de reducerile din magazinele LEMS. O alegere potrivită este pachetul cu masă pliantă Rubic de 12 persoane şi 12 scaune Colibri. Avantajul unei mese pliante este că o poţi extinde atât cât trebuie şi nici nu ocupă mult spaţiu de depozitare. Iar scaunele Colibri sunt mai mult decât confortabile atunci când asculţi aventurile celor mici din vacanţa la ţară.



La reducere se află şi pachetul de masă mică New York şi cele şase scaune Toyo, potrivite pentru spaţiile amenajate în culori deschise. Cu un design modern, acestea vin să completeze şi să îmbogăţească atmosfera caldă de acasă. Atât finisajul mesei, cât şi cel al scaunelor este pe culoarea cappuccino, care te vor îmbia să serveşti o cafea bună alături de prietenele tale, atunci când povestiţi despre peripeţiile din concediu.


Îţi doreşti un design mai special şi unic? Nu trebuie să fii designer şi nici nu îţi trebuie bani mulţi să obţii acest efect. Preţul pachetului de masă extensibilă Legano cu cele şase scaune Alaska Clasic este acum redus cu 40%. Cu aceste piese de mobilier vei avea o sufragerie modernă şi plăcută.

Se potriveşte un colţar în bucătăria ta? Atunci alege colţarul Parrada, al cărui avantaj este că lungimea laturilor este variabilă, însă preţul rămâne acelaşi. Astfel, lungimea poate varia pe ambele laturi din 5 cm în 5 cm, de la o lungime de 110 cm, la 180 de cm. Potrivit pentru orice dimensiune ar avea bucătăria ta! În plus, poţi face tot felul de combinaţii jucăuşe între culorile finisajului de pal cu cele ale tapiţeriei.



Nu te-ai hotărât încă? Vino în magazinele LEMS pentru a beneficia de reducerile spectaculoase ale acestei veri. Consultanţii din magazine te vor ajuta să faci alegerea potrivită.


Mai multe articole despre:
LEMS reduceri LEMS