MENIU

Realitatea de lângă tine. 5 copii superbi care rabdă de foame, dar au vise mari, în familia Poșircă, greu încercată

Realitatea de lângă tine. 5 copii superbi care rabdă de foame, dar au vise mari, în familia Poșircă, greu încercată

Se întâmplă în România. S-au născut în sărăcie, într-o lume plină de indiferență... El a plecat să muncească în construcții în străinătate, ea a rămas în Roșiorii de Vede, ca să aibă grijă de cei 5 copii. O poveste emoționantă relatată de Anna de Hillerin, într-un nou material din campana umanitară „Realitatea de lângă tine” marca Realitatea PLUS.

Marina și Marian locuiesc cu chirie și au împreuna 5 copii. Foarte bine crescuți și care au viitorul în față, pentru care nici un efort pe care dumneavostră, cei care îi veți vedea îl veți face, nu va fi în zadar. Haideți cu mine în „Realitatea Marinei”. 

Trei dintre copii sunt ai Marinei din prima căsătorie, iar doi sunt ai lui Marian, tot dintr-o căsătorie anterioară. Acum însă, sunt cu toții o familie, iar părinții nu fac nicio diferență între ei. 

Marina este din Republica Moldova. Marin a plecat să muncească în străinătate pentru a avea bani pentru familia lor. Plătesc o chirie de 200 de lei pe lună, plus cheltuielile pentru mâncare și ce mai au nevoie urgent.  

Copiii au vise frumoase, băieții vor să devină polițist și pompier, iar dintre fete, una vrea să ajungă pictoriță, și celelalte două, balerine.

Copii superbi, care merită din plin susținerea noastră. Le puteți fi alături atât financiar, cât și cu alimente, hăinuțe și jucării. Vă rugăm să menționați, atât în transferul bancar, cât și pe pachetele trimise, „pentru familia Poșircă”. Împreună putem schimba realitatea acestor copii minunați! 

CONT: RO 67 RNCB 0246 0115 4493 0124, deschis de Protoieria Roșiorii de Vede

Donații de alimente și bunuri se pot trimite pe adresa:
Str. Alexandru Ioan Cuza, nr 1, Roșiorii de Vede, jud Teleorman

PRECIZAȚI „Pentru familia Poșircă”