MENIU

MOŢII-SALVATORI din Apuseni si doi piloti cu experienta la “Jocuri de Putere” de la 21.00

MOŢII-SALVATORI din Apuseni si doi piloti cu experienta  la “Jocuri de Putere” de la 21.00
<p>MOŢII-SALVATORI din Apuseni si doi piloti cu experienta &nbsp;la &ldquo;Jocuri de Putere&rdquo; de la 21.00</p>

ACCIDENT AVIATIC. Cand au simtit pericolul la hotarele stramosilor, le-au aparat cu furcile si topoarele. Si au castigat respectabilitate si libertate. Cand si-au simtit semenii la hotarele mortii, i-au aparat cu trupurile. Si i-au salvat. Pe cati s-au priceput si mai ales pe cati i-au lasat autoritatile....

ACCIDENT AVIATIC. In aceasta seara, de la ora 21.00, "Tara Motilor" participa la “Jocurile de Putere” ale lui Rares Bogdan. Ii veti cunoaste pe satenii salvatori din comuna Horea, cei care au simtit pericolul fara GPS, fara STS si fara radarele ultraperformante de la Romatsa deoarece aveau un radar mare in inima lor!

Veniti in Capitala pentru a-l petrece pe pilotul Adrian Iovan spre taramul eroilor, urmasii lui Horea iti vor spune ca solidaritatea este cheia renasterii nationale, caci iubirea a mai tinut de foame in istoria noastra.

Afla de la ei cum isi duce zilele cel mai disputat taram din istoria romanilor, care continua sa-si pastreze speranta in ciuda politicienilor penibili. De asemenea doi piloti cu experienta, colegi cu Adrian Iovan vin sa detalieze cum, cine si unde a gresit in coordonarea "zborului spre alte taramuri" ale celor 7!

Normalitate romaneasca numai la “Jocuri de Putere”, cu Rares Bogdan si invitatii sai de la 21.00 la 23.00

Mai multe articole despre:
accident aviatic Moţi jocuri de putere