MENIU

MIRCEA GEOANĂ DESPRE COMPROMISUL LUI PONTA CU UDMR şi SALVAREA LUI CHIŢOIU

MIRCEA GEOANĂ DESPRE COMPROMISUL LUI PONTA CU UDMR şi SALVAREA LUI CHIŢOIU

PSD fierbe în Transilvania ca şi gulaşul la foc mic. Guvernul şi-a vândut sufletul UDMR, dar liniştea lui Victor Ponta tulbură inimile ardelenilor. Merită preţul? În numele cui se exercită suveranitatea? Care sunt limitele mandatului transmis de electorat politicienilor?

În această seară, de la ora 22.00, Mircea Geoană, despre care Liviu Dragnea consideră că i-a trecut clipa, vine la "Jocuri de Putere" şi-i spune lui Rareş Bogdan cum îşi va decide PSD candidatul la prezidenţiale şi de ce crede că ar câştiga prezidenţiabilele în faţa candidatului de dreapta?

Mai are Mircea Geoană şi alte atuuri în afară de SUA pentru a ajunge şeful statului sau legăturile sale la Washington sunt un paşaport pentru Cotroceni?

Ce părere are prezidenţiabilul PSD despre votul prin care parlamentarii au făcut scut şi l-au salvat de la urmărire penală pe fostul ministru de Finanţe, Daniel Chiţoiu, şi au transformat Constituţia în hârtie igienică? Ce vor spune copiii lui "Uncle Sam" despre asta? Dar Bruxelles-ul?

Numai la "Jocuri de Putere", cu Rareş Bogdan de la 22.00 la Realitatea TV.