MENIU

La fotbal, REALITATEA ŢINE CU REGELE! Trimiteţi mesajele voastre de susţinere pentru Hagi!

La fotbal, REALITATEA ŢINE CU REGELE! Trimiteţi mesajele voastre de susţinere pentru Hagi!

Meciul dintre cel mai bun fotbalist român din toate timpurile, Maradona din Carpaţi, şi patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat în prelungiri!

Onoare versus aroganţă. Talent versus bani. Cinste versus cinism. Puştii lui Gică Hagi, viitorul fotbalului românesc, se bat la titlu pentru REGE cu armata de mercenari ai omului de afaceri.

Telespectatorii Realitatea TV apreciază şi ei performanţa academiei create de regele fotbalului românesc. 

"Regele este unic și nemuritor - veșnic învingător... Dar trebuie înțeles şi că macedonenii din Ilfov sunt diferiți față de cei din Constanța... Numai că banii au menirea de a-i face fraţi de sânge... Se poartă în zilele noastre !?"- Ovidiu, telespectator


"L-au gonit de pe Farul, şi-a făcut stadion pe un câmp plin de oi. Hagi merită să revină în Constanţa, să umple stadionul cu 30 de mii de oameni ca pe vremuri."- Alin Vintilă, telespectator.

"Şi noi ţinem cu Hagi! E vremea Monarhului cu numărul 10!" - Aurel Tamaş, telespectator.


"Felicitări pentru campanie! Felicitări pentru tot ce faceţi pentru normalizarea societății românești, inclusiv de recunoaștere și respectare a valorilor şi simbolurilor naţionale! Gânduri faine!" -  Liviu Preot, telespectator. 

 

Trimiteţi-ne pe adresa martorocular@realitatea.net mesajele voastre de susţinere pentru unicul număr 10. LA FOTBAL, REALITATEA ŢINE CU REGELE!

 
Mai multe articole despre:
Realitatea Tv Gică Hagi