MENIU

Forumul de Afaceri, la Romexpo: Consolidarea cooperării economice europene şi transatlantice (P)

Forumul de Afaceri, la Romexpo: Consolidarea cooperării economice europene şi transatlantice (P)

În perioada 17-18 septembrie a.c., la București, are loc prima ediție a Forumului de Afaceri, organizat de către Administrația Prezidențială, în colaborare cu Camera de Comerț și Industrie a României, sub Înaltul Patronaj al Președintelui României. Forumul de Afaceri se desfășoară în marja celei de-a treia ediții a Summitului „Inițiativa celor Trei Mări”, găzduit în acest an de România și organizat de către Administrația Prezidențială. 

Prima ediție a Forumului de Afaceri își propune să creeze un cadru real de discuție, la un înalt nivel politic, în scopul dezvoltării proiectelor regionale de interconectare în cele trei domenii de interes: transportul, energia și sectorul digital.

Forumul de Afaceri oferă participanților ocazia de a stabili contacte B2B și B2G cu oficiali și companii din statele membre UE, Statele Unite ale Americii, Balcanii de Vest, Republica Moldova, Ucraina, Georgia și Turcia, precum și cu reprezentanți ai Comisiei Europene și ai instituțiilor financiare europene și internaționale.

Mai multe articole despre:
RomExpo Camera de Comerţ