MENIU

Fierbe PNL. Dreapta și inflația de candidați, la Jocuri de Putere, ora 22.00

<p>JOCURI DE PUTERE</p>

Fierbe PNL. Dreapta si inflatia de candidati si CAND EXPLODEAZA MegaScandalul de Coruptie care a traversat cu bani in conturi 5 Guverne – ora 22.00, „Jocuri de Putere”

In loc sa stranga randurile pentru a-l goni pe Victor Ponta de la poarta Palatului Cotroceni, Opozitia inventeaza cate-un candidat pe zi. In acelasi timp, Guvernul lustruieşte arsenalul lui Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu de pomeni electorale, decis sa nu lase niciun vot la voia intamplarii. Cine va reusi sa sparga nucleul dur al socialistilor?

In aceasta seara, de la ora 22.00, politicieni, sociologi si jurnalisti se intalnesc la „Jocurile de Putere” ale lui Rareş Bogdan pentru a cantari sansele romanilor de a capata un presedinte care sa nu fie prizonierul mogulilor, grupurilor de interese economice si propriei vanitati. Afla de la Ion M. Ioniţă, Sorin Roşca Stănescu, Remus Ştefureac şi Eduard Hellvig cati candidati va trimite dreapta in cursa prezidentiala, de ce nu are Victor Ponta niciun adversar pe partea stanga si ce rol au banii negri in stabilirea prioritatilor tarii?

EXCLUSIV veti descoperi in nasul cui va exploda mega-dosarul de coruptie de 1 miliard de euro care traverseaza 5 guverne şi determina UE la o prudenţă crescută în privinţa aderării la Schengen?

Cine trage pe Dreapta? Raspunsurile in aceasta seara, de la ora 22.00, la „Jocuri de Putere” numai la Realitatea TV

Mai multe articole despre:
PNL dreapta Klaus Iohannis