MENIU

Direcționați 2% din impozitul pe profit către Magicamp!

Dacă nu ați direcționat încă cei 2% din impozitul pe profit datorat statului, vă rugăm, luați în considerare și MagiCamp. Magie din magie se face!

Formularul 230 este disponibil și pe site, este foarte ușor de completat, iar de depunere se ocupă Magicamp. Nu trebuie decât să scrieți!

http://magicamp.ro/Formular_230_Magicamp%202014.pdf

Ce este Magicamp

Opt din zece copii diagnosticați cu cancer reușesc să se vindece. Acum 20 de ani lucrurile erau diferite: medicina reușea să salveze numai doi din zece. Statisticile vorbesc despre progresul în medicină, dar nu spun nimic despre urmele pe care cancerul le lasă pe trupul și în sufletul copiiilor, nici despre rolul pe care familia și prietenii îl joacă în lupta lor cu boala și în refacerea de după.

Pentru copil și pentru familia lui cancerul înseamnă o schimbare radicală a stilului de viață. Prioritatea numarul 1 devine supraviețuirea, toate celelalte trec în plan secund. Copiii  petrec multe ore în cabinetele medicale, fac diverse analize, lipsesc de la școală sau de la alte evenimente cu prietenii și familia.

MagiCAMP încearcă să le dea  înapoi din ceea ce le-a fost luat. Adică multă joacă. Joacă la greu – așa cum spune și motto-ul nostru. Joacă luată în modul cel mai serios, pusă la cale împreună cu medici oncologi, pediatri, psihologi specializați, entertaineri de top. Joacă într-un loc de vis, încărcat de toata magia taberelor trecute și pregatit pentru taberele și mai grozave ce vor urma. Joacă discret supravegheată de medici și personal de specialitate.

Mai multe, pe Magicamp.

Mai multe articole despre:
bolnavi de cancer magicamp