MENIU

Cununie în aer liber (P)

<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>
<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>
<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>
<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>
<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>
<p>Cununie &icirc;n aer liber</p>

Alege să trăieşti cel mai frumos moment alături de perechea ta sub cerul însorit, înconjurat de familie şi prieteni.

Ziua în care ai ales să faci marele pas spre întemeierea unei familii poate fi ocazia perfectă pentru un altfel de eveniment outdoor. Căci, dacă în mod tradiţional, cununiile civile sunt organizate la primării ori la casele de căsătorii arondate acestora, poţi opta pentru oficierea ceremoniei în aer liber.

De la altarul cu flori amenajat afară şi petrecerea relaxată pe peluză sau lângă piscină, cununia civilă poate deveni o poveste ce prinde contur în mijlocul naturii, pe iarbă și printre copaci, cu luminițe calde, discrete. Alături de familie și prieteni, tu şi perechea ta puteţi trăi din plin acest moment unic și să creați amintiri frumoase.

Multe cupluri visează la o ceremonie pe plajă, marginea pădurii sau malul unui lac. Dar visul lor de a-şi uni destinele în aer liber se poate materializa şi în micile oaze din oraş, oferite de grădinile botanice, parcurile publice ori spaţiile outdoor private. Un astfel de loc select, cu atmosferă intimă şi ambianţă relaxată, este grădina Jubile Concept, cu o pajişte generoasă şi piscină.

Mulţi aleg un foişor boem sau o arcadă cu flori pentru locul în care vor deveni, în acte, soţ şi soţie. Cert e că o cununie civilă în aer liber îţi dă posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de decoraţiuni, care mai de care mai colorate, mai elegante sau mai rustice, în funcţie de preferinţe şi de tematica aleasă. Cu ajutorul celor de la Jubile, poţi avea o cununie ca în filme, cu covor roşu, altar cu flori, cristale şi falduri din voal, stâlpi îmbrăcaţi în tulle, aranjamente florale deosebite, felinare şi lumânări romantice.

Evident că şi meniul va fi adaptat acestui concept outdoor, fapt pentru care vei putea opta pentru servirea tip bufet, completat de pachetele opţionale, gândite pentru petrecerile în aer liber: răcoritorul Lemonade Bar, cu limonadă proaspătă servită dintr-un dispenser special în borcănele cu fundiţă; un Candy Bar spectaculos, unde cofetarii Jubile îşi demonstrează întreaga măiestrie; un Ice Cream Bike, cu îngheţată delicoasă pe care invitaţii tăi o pot personaliza cu o multitudine de ingrediente: jeleuri, bomboane, marshmallows, topping de ciocolată sau diferite tipuri de fructe.

Afla mai multe AICI.

Nu-ţi rămâne decât să spui „DA” într-o atmosferă de poveste creată de Jubile, cu servicii premium complete!



Mai multe articole despre:
Jubile