MENIU

Avantajele centralelor termice Stropuva (P)

Avantajele centralelor termice Stropuva (P)

O locuință călduroasă și confortabilă este ceea ce își dorește oricine. Obținerea nivelului ideal de temperatură în locuință devine o adevărată provocare atunci când sistemul de încălzire utilizat este vechi sau pur și simplu nu are capacitatea necesară în acest sens.

Centralele termice pe lemne Stropuva vin ca o soluție ideală pentru cei ce se confruntă cu astfel de dificultăți. Acestea sunt disponibile în mai multe modele, clasate după putere, capacitatea cazanului, suprafața încălzită și alte astfel de caracteristici. Pe stropuva-romania.ro sunt prezentate aceste aspecte, în mod  detaliat, astfel ca fiecare să facă cea mai inspirată alegere. 

Avantajele utilizării unei centrale pe lemne Stropuva

Cei care deja folosesc un astfel de sistem s-au convins de eficiența pe care o prezintă, de rezultatele satisfăcătoare pe care le oferă. Iată care sunt 3 dintre factorii cei mai importanți și totodată beneficiile pe care le aduce un astfel de sistem.

Autonomia crescută

Nimănui nu i-ar conveni să fie nevoit să verifice în permanență centrala, să o încarce cu combustibil și tot așa. Nici nu mai este necesar ca asta să se întâmple, pentru că gama de centrale termice pe lemne Stropuva prezintă o autonomie crescută. Astfel, cu o de încărcătură de lemne, respectiv derivate ale acestuia (rumeguș, brichete, deșeuri lemnoase), centrala asigură o ardere neîntreruptă de până la 30 de ore.

În cazul modelelor care funcționează pe bază de cărbune, autonomia este cu atât mai mare. Astfel, cu o singură încărcătură centrala asigură căldura în locuință pentru un termen de până la 3 – 5 zile. Sunt produse cu caracteristici excepționale, ce contribuie la prelungirea timpului de ardere a cazanului. Dintre acestea, arderea solidă fracționată în cadrul principiului de tip lumânare, alături de distribuția de aer se fac remarcate. Este soluția pentru a realiza un sistem eco – compatibil.

Economii însemnate

Spre deosebire de alte tipuri de combustibili, cel solid este preferat, pentru că este mult mai rentabil din punct de vedere al prețului, dar și al accesibilității. De asemenea, acesta oferă și o cantitate însemnată de căldură, raportat la costurile aferente achiziționării și la cantitățile necesare pentru ardere.

Rezistența termică

Oricând se poate întâmpla ca energia electrică să fie întreruptă. Întrucât aceste sisteme o folosesc pentru a funcționa, este necesară o măsură de protecție pentru a evita defectarea ansamblului.

Înainte de a fi oferite spre vânzare, centralele oferite de acest producător sunt supuse unor teste, pentru a putea oferi garanția calității și a faptului că sunt sigure de utilizat. Astfel, produsele oferite de acest producător beneficiază de certificare TUV, dovada că rezistă fără nici un fel de problemă în caz de șocuri termice.

Prețurile sistemelor diferă în funcție de dimensiunile pe care le prezintă, de putere, de capacitatea cazanului. Cei interesați de o astfel de achiziție pot accesa pagina stropuva-romania.ro pentru a afla mai multe despre aceste centrale termice pe lemne Stropuva și alte date de interes.

Mai multe articole despre:
căldură centrale termice Stropuva