MENIU

ADEVĂRUL DESPRE TRAGEDIA DE PE LACUL SIUTGHIOL. STATUL CRIMINAL – ora 22.00, “Jocuri de Putere”

În 2014, 6 tineri dedicaţi salvării vieţilor omeneşti au pierit cu zile din cauza incapacităţii autorităţilor de a coordona echipele de salvare. În cazul unui cutremur devastator în Bucureşti, instituţiile statului ar căuta victimele la Brăila În această seară, de la ora 22.00, Rareş Bogdan si invitatii sai face rechizitoriul statului asasin, la “Jocuri de Putere”.

Află de la invitaţii săi cum puteau fi salvaţi membrii zborului 348, cine trebuie să demisioneze şi de ce nicio instituţie din România nu poate controla SMURD! Cum au ajuns sistemele de Urgenta pe mana unui singur om? De ce nu se poate ridica de la sol niciun elicopter fără acordul lui Raed Arafat?

De ce nu există niciun control pe Sistemul de Situații de Urgenta? Cine a coordonat greşit căutările primelor echipe de intervenţie? În 20 ianuarie, 5 dintre victimele accidentului din Apuseni condamnate la o moarte prin îngheţ au fost salvate de moţi, în ultima secundă. Pentru studenta Aura Ion şi pilotul Adrian Iovan, timpul nu a mai avut răbdare, iar autorităţile nu au făcut nimic.

În 15 decembrie, pe lacul Siutghiol, procedurile criminale ale statului au mai smuls 4 vieţi. Cine răspunde? Câţi români ar plăti cu viaţa în cazul unui cutremur devastator? Vrem vinovatii! Mărturii cutremurătoare, vinovaţii şi măsurile care trebuie luate de urgenţă pentru ca asemenea tragedii să nu mai aibă loc – astă-seară, la “Jocuri de Putere”, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, numai la Realitatea TV!