MENIU

Adaptarea pantofilor potriviti in mediul office (P)

Adaptarea pantofilor potriviti in mediul office

Regulile ce dicteaza moda, dar si bunele maniere recomanda femeilor sa acorde o atentie sporita in vederea achizitionarii pantofilor destinati mediului office. Alegerea si purtarea acestora implica o grija mult mai mare decat cea pe care trebuie sa o acordam oricarui alt accesoriu deoarece o pereche de pantofi nepotrivita poate strica cu usurinta intreg aspectul unei tinute, atragand astfel si o impresie negativa fata de purtatoare si mai ales de companie.

Perechea de pantofi pe care o alegem trebuie sa respecte criteriile ce definesc eleganta, calitatea si, bineinteles, confortul. Ranile ce pot avea cauza incaltamintea nepotrivita pot avea consecinte chiar si asupra calitatii serviciilor prestate.

Magazinul ANNA CORI este recunoscut in randul pasionatelor de moda pentru colectiile bogate si variate de pantofi destinati tinutelor elegante. Acestia se remarca printr-o calitate excelenta oferita de materialul care sta la baza prelucrarii lor. Pielea naturala nu are rolul de a garanta o rezistenta de durata si un aspect estetic placut, ci si de a asigura confortul necesar picioarelor tale. Atunci cand orele de munca par a nu se mai sfarsi, o pereche de pantofi inconfortabila va face cu atat mai dificila depasirea unei zile atat de obositoare.

Iata ce iti recomanda specialistii ANNA CORI in materie de incaltaminte pentru birou!

Pantofii eleganti stiletto

Nimeni nu poate nega efectul si plusul de feminitate pe care il ofera o pereche de pantofi stiletto oricarei tinute. Cu tocul inalt si subtire, varful ascutit, acestia au reusit sa cucereasca inimile femeilor din intreaga lume pentru ca indiferent de context, ei te ajuta mereu sa te simti la inaltime – si la propriu si la figurat.

Principala calitate a unei femei de succes este oferita de increderea in sine, aspect ce trebuie afisat in orice situatie. Optand pentru o pereche de pantofi eleganti marca ANNA CORI, puterea si atitudinea care ar trebui sa te reprezinte se vor ilustra perfect prin tinuta pe care o vei purta.

Tocul de dimensiuni medii nu iti va da batai de cap deoarece sunt special conceputi sa asigure un inalt nivel de confort, iar calapodul comod iti va mentine piciorul intr-o pozitie naturala. Cand alegi tinuta care sa se adapteze acestor pantofi, este esential sa mizezi pe simplitatea articolelor pe care le imbraci, dar in acelasi timp sa pastrezi si o tusa feminina. O camasa alba cu volane asortata cu o fusta creion vor arata impecabil daca li se vor mai adauga si o poseta eleganta din noua colectie ANNA CORI. Astfel, te vei bucura de tinute care imbina armonios confortul si rafinamentul, senzualitatea si profesionismul.

Pantofii Oxford

Asociati in prima faza cu stilul studentesc, pantofii Oxford au cunoscut numeroase renasteri si ascensiuni succesive, pana sa ajunga a se ridica la rangul de piesa statement in garderoba unei fashioniste. Multumita design-ului specific, ei acopera in intregime laba piciorului, fapt ce este un avantaj extraordinar in sezonul rece, atunci cand decupajele sunt de evitat.

Modelul lor, de incaltaminte joasa, cu toc minimalist ii recomanda din plin pentru completarea tinutelor office pentru ca nu solicita piciorul de-a lungul activitatilor de durata. Fiind de inspiratie masculina, le sunt asociati instrinsec o nota importanta de autoritate, necesara acestui mediu. Alaturi de un costum office potrivit, ofera o imagine plina de stil, asociind armonios aspecte contrastante. Chiar si o maleta simpla in culori neutre si o fusta midi pot capata valente impetoase daca partea de jos este completata cu o pereche de pantofi Oxford.

Modelele de pantofi de tip Oxford din colectia ANNA CORI demonteaza cu succes miturile conform carora o femeie poate straluci doar pe tocuri. Atunci cand iti doresti sa mizezi pe confort si relaxare, poti renunta la tocuri si alege o pereche de incaltaminte care se va adapta la fel de natural oricarei tinute.

Mocasinii din piele

Cu toate ca fac parte din categoria pantofilor casual, mocasinii s-au strecurat usor si in tinutele office, constituind chiar o alegere de top in randul tot mai multor femei. Conformatia talpii si prezenta unui toc minimalist, comod si foarte practic sunt atributele esentiale ce dicteaza o asemenea alegere, facandu-i perfecti pentru mediul de serviciu. Nu prezinta niciun deranj pentru liberatea miscarilor si nu exercita vreo presiune suplimentara asupra piciorului.

Confectionati din piele naturala, mocasinii reprezinta o incaltaminte stilata, adecvata pentru varii tinute, garantand mereu un look de o autentica simplitate.

Indiferent de anotimp sau de conditiile meteo, importanta acordarii unei atentii sporite pantofilor din mediul office nu dispare. Orice femeie cunoaste ca cel mai important este sa se orienteze catre acele modele de calitate, respectiv din piele naturala, care sustin confortul unei zile lungi si care mai ales se remarca printr-un design special. Eleganta pantofilor pentru birou trebuie sa fie una sobra si rafinata, iar alura lor sa fie conservatoare si sa denote autoritate. Acestea sunt principiile esentiale pentru o prezenta must have pentru orice tip de cod vestimentar.

Mai multe articole despre:
anna cori