MENIU

"Acasă la Oamenii Realităţii" a împlinit un an! Ce urări au transmis invitaţii cu această ocazie

Au fost în fiecare duminică în casele dumneavoastră împărtăşind bucurie şi emoţie. Se împlineşte un an de la debutul emisiunii "Acasă la oamenii realităţii". 

Un an plin de evenimente deosebite şi de oameni fabuloşi, care şi-au deschis sufletul în faţa camerelor şi ne-au arătat ce înseamnă pentru ei familia, cariera şi cum se traduce bucuria de a dărui.

Invitaţii emisiunii au vorbit despre emoţiile şi trăirile din ediţiile în care au participat în direct la emisiunea "Acasă la Oamenii Realităţii".

"Mă bucur extrem de mult să vad că "Acasă la Oamenii Realităţii" a implinit un an. A fost o mare bucurie să văd evoluţia Alexandrei, e o colegă extraordinară. Pentru mine a fost o bucurie emisiunea cu ea că m-am destănuit şi am vorbit cum nu am vorbit niciodată la o altă emisune", a mărturisit realizatorul "Jocuri de Putere", Rareş Bogdan. 

"'Acasă la Oamenii Realităţii' este un simbol al lucrurilor pozitive, educative. Felicitări de la soţul meu şi mai ales micul prinţ! Bravo, bravo!", a declarat prinţesa Lia.