MENIU

Zegrean îi răspunde lui Sebastian Ghiță: Se joacă cu vorbele

<p>Zegrean &icirc;i răspunde lui Sebastian Ghiță: Se joacă cu vorbele</p>

Președintele Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, a declarat că politicianul care îi cere demisia, după declararea Legii Big Brother ca fiind neconstituțională, "se joacă cu vorbele", făcând, astfel, trimitere la deputatul Sebastian Ghiță, informează Ziare.com. 

"Nu am auzit ce declarații au făcut, dar am văzut că un politician îmi cere demisia, se joacă cu vorbele", a declarat Augustin Zegrean.

Afirmația președintelui CCR vine după ce deputatul Sebastian Ghita i-a criticat, joi, pe judecătorii Curții Constituționale pentru decizia luată, în legătură cu Legea Big Brother, întrebând, retoric, cine va răspunde dacă se va întâmpla ceva rău.

"Dacă o să se întâmple ceva rău, cine o să răspundă, domnii de la Curtea Constituțională? Îi arătăm cu degetul? Ce putem să le facem? Doamna Gorghiu, domnul Orban? Nu cumva sunt iresponsabili politicienii care au atacat la Curte această lege?", a spus Ghiță, membru al comisiei parlamentare pentru controlul SRI.

Totodată, deputatul independent i-a răspuns presedintelui CCR, Augustin Zegrean, care afirmase, anterior, că instituția pe care o conduce este supusă unor presiuni din partea politicienilor și nu numai:

"Nu văd de ce domnul Zegrean poate face declarații despre mine, dar eu despre el nu. Nu văd cum eu sunt un cetățean mai presus sau prejos ca acest domn Zegrean. Ne încălzim sub același soare și trebuie să ne respectăm. Nu poate domnul Zegrean să-mi interzică mie ceva și nici eu lui", a mai spus Sebastian Ghiță.

Mai multe pe Ziare.com.