MENIU

Virgil Popescu, vicepreședinte PNL: Victor Ponta e disperat, tupeu fără margini

<p>Virgil Popescu</p>

Vicepreședintele PNL, Virgil Popescu, a dat publicității, vineri seara, un comunicat prin carele cere liderilor coaliției de guvernare să ia atitutine față de Victor Ponta după atacurile deplasate ale premierului la adresa președintelui Klaus Iohannis.

“Liderii coaliției de guvernare ar trebui, după atacurile deplasate ale lui Victor Ponta la adresa președintelui Iohannis, să ia atitudine față de un premier care se vede că a cedat după ce a fost încolțit de către procurori și se vede fără cale de scăpare. Disperat din cauza situației în care se află, Victor Ponta demonstrează că nu are niciun fel de reținere în a arunca tot felul de acuzații fără noimă, chiar și la adresa președintelui țării”, susține Popescu.

Acesta îl acuză pe Victor Ponta că “transmite public intoxicări în stilul propriu sub formă de glumițe subtile“.

“Frustrările personale, alături de tupeul fără margini, îl fac pe Victor Ponta să nu mai țină cont de faptul că, prin acuzațiile sale, face rău României. Premierul acționează în acest moment împotriva României și a românilor, iar din câte se vede este lipsit de orice fel de control, transmițând public intoxicări în stilul propriu sub formă de glumițe subtile“, spune Virgil Popescu.

“PSD, UNPR și ALDE nu pot să asiste impasibile la modul în care premierul Ponta denigrează președintele României. Vorbim de primul om în statul român, cel care ne reprezintă la nivel internațional. Liderii acestor formațiuni ar trebui să se delimiteze public de afirmațiile mincinoase ale unui premier trimis în judecată“, continuă vicepreședintele PNL.