MENIU

Virgil Popescu, injurii și amenințări în online după incidentul cu George Simion din Parlament: „Completăm plângerea penală. Este un sistem organizat”

Virgil Popescu - ministrul Energiei

Virgil Popescu - ministrul Energiei consideră că incidentul de luni, din plenul Parlamentului, în care a fost agresat de liderul AUR - George Simion, face parte dintr-un sistem organizat. Acesta susține că a primit injurii și amenințări în online.

„De ieri, de când s-a finalizat acest incident, curg injurii pe pagina proprie, personală, inclusiv la pozele cu copiii sunt tot felul de ameninţări, eu cred că se merge deja foarte departe. Ne uităm şi noi pe conturi şi vedem că sunt conturi false, cred că ar trebui aici lucrurile să fie mult mai mult cercetate, pentru că văd că este un sistem organizat, şi trebuie lucrurile foarte bine cântărite. Le-am trimis către avocaţi şi completăm plângerea penală şi cu acest aspect”, a spus Virgil Popescu, la un post TV.

„Mă bucur că nu m-am enervat şi am reuşit să îmi păstrez calmul. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat dacă eram lovit, aici nu ştiu să spun cum aş fi reacţionat, cred că de când eram tânăr în curtea şcolii nu ne-am mai bătut. Nu sunt genul care să reacţioneze violent”, a mai spus Popescu.