MENIU

Viorica Dăncilă lansează un atac dur la adresa ”bărbatului” Liviu Dragnea

Viorica Dăncilă a lansat joi un nou atac la adresa fostului șef, Liviu Dragnea, spunând că "toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă - premierul României".

Premierul Viorica Dăncilă l-a atacat pe Liviu Dragnea, după noul proces intentat PSD de fostul președinte al partidului. 

"În ceea ce priveşte acţiunea domnului Dragnea, nu ştiu încă de această acţiune pe care a întreprins-o dumnealui, dar m-am obişnuit. Am văzut că toţi bărbaţii din România şi-au găsit ţinta perfectă: toţi vor să se lupte cu premierul României, nu mai au nimic de împărţit între ei, toţi vor ca premierul României să plece de la Palatul Victoria, să nu mai fie preşedinte de partid. Eu sunt convinsă că am puterea să merg mai departe şi să le demonstrez că greşesc", a spus Dăncilă, la Pitești.

Fostul președinte al PSD, încarcerat pentru trei ani și jumătate la Penitenciarul Rahova pentru angajările fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman, a înregistrat un nou dosar în care a chemat partidul ”la bară”.

Dosarul a fost înregistrat ieri la Tribunalul Teleorman. În acest dosar, Liviu Dragnea este reclamant, iar PSD pârât.

Obiectul dosarului îl constituie ”acțiune în răspundere delictuală” și nu are încă termen de judecată.

Avocata lui Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, cea care este reprezentant legal în acest nou proces, a declarat în exclusivitate pentru Realitatea.NET că nu are cunoștință despre ce este vorba, neștiind ce au făcut colegii ei, aceasta aflându-se în concediu.

Mai multe articole despre:
PSD Liviu Dragnea Viorica Dăncilă