MENIU

Viorica Dăncilă, huiduită la Constanța. VIDEO

<p>Viorica Dancila. Foto: Cristian Otopeanu / realitatea.net</p>

Viorica Dăncilă nu scapă de huiduieli. S-a întâmplat din nou pe litoral, unde social-democrații s-au reunit pentru a stabili strategia de viitor, în contextul în care au rămas singuri la guvernare. 

În plină criză guvernamentală, liderii PSD s-au reunit la malul mării, pentru a elabora o strategie privind viitorul guvernării. Social-democrații au la dispoziţie doar un weekend, pentru că luni începe sesiunea parlamentară.

Mai mulți protestatari s-au adunat în faţa Centrului Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanţa, unde au loc alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene a PSD. În momentul apariției premierului, manifestanții au început să strige "Hoţii", "La puşcărie" și "Anafabeta".

Tot la Mamaia, liderii PSD se vor reuni sâmbătă în Comitetul Executiv, pentru a discuta strategia partidului în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a respins în bloc remanierea Cabinetului Dăncilă, pe care l-a trimis în Parlament pentru a obține votul pentru o nouă formulă după ieșirea ALDE de la guvernare. Calculele privind majoritatea parlamentară nu îi ajută pe social-democrați în acest moment, în timp ce liberalii au anunțat moțiune de cenzură.

Mai multe articole despre:
Constanţa Viorica Dăncilă