MENIU

Viktor Orban atacă, din România, Uniunea Europeană: Voi apăra Polonia de inchiziţia europeană

Viktor Orban atacă Uniunea Europeană, din România. Prezent ca în fiecare an la tabăra de vară de la Băile Tuşnad, premierul maghiar spune că ţara sa va lupta pentru a apăra Polonia de inchiziţia europeană.

Prezent în România, premierul Ungariei a ţinut să transmită mai multe mesaje. În primul rând, acesta a afirmat că va apăra Polonia de inchiziţia europeană. Vicktor Orban preciza că folosi toate intrumentele Uniunii Europene pentru a contracara această ofensivă. Declaraţia vine după ce Polonia insistă cu o reformă a sistemului juridic, o reformă care a generat ample proteste la Varşovia, precum şi posibile sancţiuni din partea Uniunii Europene.

În al doilea rând, Viktor Orban a vorbit despre omul de afaceri George Soros, care conform premierului ungar, ar avea un plan de aducere pe teritoriul Uniunii Europene a un milion de musulmani. Tot despre Soros, acesta spunea că lezează interesele maghiarilor şi că riscă siguranţa Ungariei şi a Europei.

Toate aceste declaraţii au fost făcute în timp ce o femeie era agresată, târâtă de jos şi trasă de păr. Mai multe informaţii despre acest subiect găsiţi AICI.

 
Mai multe articole despre:
Viktor Orban George Soros Băile Tuşnad