MENIU

VIDEO PSD, mesaje fantasmagorice pe Facebook

Pe pagina oficială de Facebook a PSD a fost postat un mesaj însoțit de un videoclip în care sunt prezentate "marile realizări" de sute de kilometri de autostradă, "construiți cu ajutorul miilor de muncitori și investițiilor de miliarde de lei". Reamintim că România are un total de 750 de kilometri de autostrăzi. Acest lucru echivalează cu situația Poloniei de acum 13 ani. Cam așa de "bine" arată situația la capitolul drumuri, în România.

"Unim românii, conectăm România prin autostrăzi și drumuri de mare viteză.
Cu mii de muncitori, investiții de miliarde de lei și sute de kilometri în construcție - România se află pe drumul către o creștere economică constantă și o infrastructură ultra modernă.
Noi, cei de la PSD, promitem să continuăm să facem tot ce ne stă în putere pentru a aduce românii împreună!", se încheie postarea de pe Facebook.

Cu autostrada Târgu Mureș  – Câmpia Turzii , România ar avea la final de an un total de 805,4 kilometri de autostrăzi. Acest lucru echivalează cu situația Poloniei de acum 13 ani. Cam așa de rău artă situația la capitolul drumuri, în România.

În 2018, până acum au fost inaugurați circa 38 de kilometri de șosea rapidă: loturile trei și patru din autostrada Sebeș-Turda și celebra autostrada muzeu, cei aproape nouă kilometri din A3, dintre Gilău și Nădășelu, unde lucrările s-au terminat anul trecut, dar care au rămas nefolosiți până la finalizarea podului peste Șomeșul Mic.

Autostrăzile din România care sunt aproape gata sunt: două loturi din autostrada Târgu Mureș- Câmpia Turzii, cu o lungime de 13,7 kilometri între Ungheni (Aeroport Târgu Mureș) – Ogra și Iernut. Plus, încă 6,5 kilometri din autostrada București- Ploiești (3,3 kilometri de autostradă între Șoseaua Petricani și Strada Popasului, și încă 3,2 kilometri de autostradă dintre Strada Popasului și până la Centura Capitalei, gata încă din 2015).