MENIU

Victor Rebengiuc: Klaus Iohannis, candidatul pe care îl aștept de 50 de ani

Actorul Victor Rebengiuc și-a manifestat susținerea, în cadrul unei înregistrări video, postate pe Youtube, față de candidatul ACL, la alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis, despre care afirmă că ”este omul în care are cea mai mare încredere că va face ceva bun pentru această țară”. La rândul său, Klaus Iohannis a ținut să îi mulțumească, într-o postare pe pagina personală de Facebook, ”maestrului Victor Rebengiuc pentru cuvintele frumoase”.

”Pentru mine dată, voi vota cu inima deschisă. Pentru prima oară, candidatul pentru care voi vota este omul în care am cea mai mare încredere că va face ceva bun pentru această țară. Îl voi vota pe Klaus Iohannis, pentru că este un om serios, un om care a dovedit că tot ceea ce spune face, un om chibzuit, bun gospodar, și care sunt convins că va face din România o țară mândră, o țară așa cum merită să fie România, o țară bogată și înfloritoare. Pot părea vorbe goale, astea, dar, credeți-mă, este un candidat pe care îl aștept de 50 de ani. Credeți-mă!”, a declarat Victor Rebengiuc.

De asemenea, Klaus Iohannis a postat, pe pagina personală de Facebook, înregistrarea video cu marele actor, cu un mesaj în care îi mulțumește ”pentru cuvintele frumoase”.

Mai multe articole despre:
România candidat Victor Rebengiuc Klaus Iohannis