MENIU

VICTOR PONTA: "Am apreciat propunerea PPDD și mă voi ține de cuvânt"

VICTOR PONTA

VICTOR PONTA a comentat propunerea partidului PPDD de a fi preluat la Guvernare în locul UDMR. 

"Am prezentat principalele obiective de guvernare. Am spus că Guvernul este responsabil în fața întregului parlament și că eu și miniștrii vor răspunde de fiecare dată în fața grupurilor care au fost alese legitim. Eu le-am spus celor de la PPDD că de fiecare dată când închei o înțelegere mă țin de cuvânt indiferent de pierderile de moment. Am apreciat propunerea și mă voi ține de cuvânt în legătură cu ceea ce voi discuta și cu PPDD. Faptul că îmi țin cuvântul e un lucru bun și pentru ei pe termen mediu și lung", a declarat Victor Ponta

PPDD se autoproune la guvernare

Partidul Poporului a anunţat că vrea să susţină noul guvern, fără să ceară mandate în cabinetul Ponta 3. PPDD se vrea o alternativă la prezenţa UDMR-ului la guvernare. 

PPDD s-a autopropus la putere, anunţând că susţine noul guvern fără să ceară ministere. 

"Alternativa noastra ar fi sa sprijinim acest guvern. Noi nu vrem ministere, nu vrem portofolii, nu punem condiţii, poate doar 3 din punctele noastre pe care le-am sustin de-a lungul vremii: pensii si alocaţii mai mari, eliminarea taxei radio-tv si eventuale discuţii asupra taxelor. Cred ca o alternativă a unui guvern cu PPDD e mult mai buna pentru tara decat cea cu UDMR", a declarat pentru Realitatea TV Luminiţa Adam, deputat PPDD. 

Mai multe articole despre:
UDMR guvernare Victor Ponta PPDD