MENIU

Victor Ponta, prima reacţie după ce Dragnea a fost numit şef la PSD

Victor Ponta, prima reacţie după ce Dragnea a fost numit şef la PSD

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri seara, că Liviu Dragnea va avea sprijinul tuturor celor din conducerea PSD, inclusiv al celor care nu l-au votat pentru funcția de președinte al partidului.

"Important este că Liviu Dragnea a obținut un vot foarte clar, că sunt absolut convins că și cei care nu l-au votat îl vor sprijini. PSD are dreptul să-și aleagă lider pe cine crede că este cel mai bun și astăzi am crezut, într-o majoritate clară, că e Liviu, deci Liviu Dragnea este liderul nostru și noi îl urmăm", a declarat Ponta, într-o intervenție telefonică la B1 TV.

Premierul a mai spus că nu va intra în competiția pentru funcția de președinte la viitoarele alegeri interne din PSD adăugând, însă, că Liviu Dragnea, dacă va candida, va avea mari șanse să câștige, relatează AGERPRES.

"Eu cred că, dacă va candida, cu siguranță va și câștiga după aceea. E normal, e o tranziție. În mod natural, fiind numărul doi cinci ani și jumătate, când numărul unu se retrage, numărul doi vine la conducere", a mai spus Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta Rovana Plumb Liviu Dragnea alegeri PSD