MENIU

Victor Ponta, prima reacție după operație. Premierul explică de ce nu s-a operat în România

Victor Ponta, prima reacție după operație. Premierul explică de ce nu s-a operat în România

Premierul Victor Ponta a postat pe pagina sa de Facebook o reacție după operație, spunând că a fost mult mai complicată decât se preconiza. Acesta a mai precizat că s-a operat în Turcia pentru că acolo a avut liniște și odihnă, ceea ce nu putea să aibă în țară, și a completat că, până în decembrie, va putea face sport din nou.

Premierul a precizat pe contul său de Facebook că se va întoarce sănătos și mai puternic: 

”Multumesc tuturor celor care in aceste zile au avut un gand bun pt mine - operatia a fost mult mai complicata decat se anticipa dar sunt convins ca pana in Decembrie voi putea face sport din nou. Multumiri speciale Doctorului Ionut Codorean care a fost langa mine si mi-a dat curaj prin profesionalismul sau ( evident ca am totala incredere in medicii romani - aici insa am ceva ce era imposibil acasa - LINISTE si ODIHNA)! Vreau sa-i asigur si pe cei care "se bucura" de necazul meu ca ma voi intoarce mai sanatos si mai puternic!”, a scris Ponta. 

Prim-ministrul a fost, joi, la "Spitalul Militar Central", din Bucureşti, pentru un control la genunchi, iar în urma investigaţiilor medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse oficiale.

Premierul Ponta a fost la un control la Spitalul Militar Central în condiţiile în care de aproximativ două săptămâni are probleme la genunchiul stâng.

Conform surselor citate, premierul a făcut o investigaţie RMN, în urma căreia s-a stabilit că are un ligament rupt şi îi sunt afectate meniscul şi cartilagiul.

În urma investigaţiilor, medicii i-au recomandat o intervenţie chirurgicală în perioada următoare.

Premierul a suferit un accident la picior în timpul unui meci de baschet. Incidentul s-a produs pe 25 mai, chiar înainte de deplasarea premierului la Tirana, unde a avut loc Summit-ul Procesului de Cooperare în Europa de Sud-Est (SEECP).

Medicii i-au interzis atunci premierului deplasările lungi pe jos, pentru un interval de 24-48 de ore.