MENIU

Victor Ponta deţine o maşină pentru "băieţi mari, cu bani mulţi"

Victor Ponta a fost invitat la emisiunea Promotor de la Pro TV, în urmă cu mai mulţi ani unde şi-a prezentat maşina pentru "băieţi mari" de 300 de cai putere.

Roxana : E o masina foarta sportiva ...
Ponta : Nu e o masina, e o jucarie
Roxana : Atunci.. e o masina pentru baieti mari
Ponta : da, baieti mari, cu bani multi. Dar sa zic mai mult de atat nu vreau
Roxana : 295 de cai putere ?
Ponta: are fix ce isi doresc cei care vor masini puternice. 300 de cai putere, viteza ..... E o masina de strada, seamnna foarte tare cu cea de curse, eu nu folosesc cei 300 de cai.. hai sa fim seriosi. Daca mai aveam 18-19 ani mergeam si eu cu 300 de cai, acum nu mai fac asa ceva.

 

Ponta, urmărit penal de DNA pentru 22 infracțiuni în dosarul lui Șova. DNA cere ridicarea imunității

Potrivit procurorilor DNA, Victor Ponta a primit, în baza unei convenţii de conlucrare cu firma de avocatură a lui Şova peste 180 de mii de lei fără să lucreze. Toate plăţile au fost aprobate de Dan Şova între 2007 şi 2008.

Mai mult, în 2011 Victor Ponta a încercat să păcălească Fiscul în contextul unor controale. Premierul s-a înţeles cu Şova să întocmească 16 rapoarte de activitate juridică, muncă, din nou neprestată de Ponta. Documentele false au fost copiate de şeful Guvernului după înscrisuri ale altor avocaţi, cu "copy-paste". Din banii obţinuţi fără muncă, premierul şi-ar fi achiziţionat două apartamente de lux. Ponta a preluat şi leasingul unui autoturism pentru care Şova plătise aproape 80 de mii de lei.

Procurorii mai cer aviz de la Parlament pentru a-l putea acuza pe Victor Ponta de trei infracţiuni de conflict de interese. Acesta l-a desemnat pe Dan Şova în funcţia de ministru în contextul în care anterior, Ponta primise bani şi un autoturism de la el, fără să lucreze pentru firma lui Şova şi doar în baza unor înţelegeri fictive.

Mai multe articole despre:
raliu Victor Ponta maşină premier