MENIU

Victor Ponta atacă Realitatea Tv, după ce mama sa a fost audiată la DNA

Premierul Victor Ponta a postat pe Twitter, un scurt comentariu, după ce mama sa a fost audiată la DNA. Premierul a precoizat că audierea mamei sale a reprezentat show gratuit pentru Realitatea Tv.  

”Mama mea audiata la DNA/ show gratuit pt Realitatea TV. (ca tot nu au ei bani sa plateasca taxe)”, a scris Ponta pe Twitter, unde a postat și link-ul de la articolul de pe realitatea.net, în care este detaliată audierea mamei sale,  în cele ce urmează:

Mama lui Victor Ponta a fost audiată ca martor la DNA PLOIEȘTI: Chiar vreți să ne batem aici?

Reamintim că mama premierului Victor Ponta, Cornelia Naum, a fost audiată ca martor, la DNA Ploiești, în dosarul de fraudă cu fonduri europene, în care cumnatul premierului este arestat preventiv pentru constituire de grup infracțional organizat, deturnare de fonduri europene și evaziune fiscală.

UPDATE 11.20: La ieșirea din sediul DNA Ploiești, Cornelia Naum a fost foarte rezervată în a face declarații, fiind vizibil deranjată de insistențele jurnaliștilor. Întrebată dacă știa ce face ginerele său, mama premierului a replicat, în timp ce își făcea loc printre jurnaliști, către mașină: ”Sunteți absolut imposbil de înțeles! Chiar vreți să ne batem, să ne îmbrâncim aici?”

Pe de altă parte, întrebată dacă este consilier în firma ginerelui său, Cornelia Naum a replicat: ”Sunt soacră, nu consilier” La rândul său, avocatul Corneliei Naum, Bogdan Vlad, a făcut precizări: ”Doamna are un contract part-time cu societatea fiicei dânsei, sigur că a participat la anumite discuții purtate în contextul încheierii contractului pe fonduri europene, dar nu are nicio legătură cu societăţile în legătură cu care s-a reţinut acţiunea presupus infracţională în cauză. Sigur că a participat la nişte discuţii la un moment dat între anumite persoane care au o anumită calitate în acest dosar. Cu privire la aceste lucruri a fost întrebată",”, a susținut avocatul Corneliei Naum.

Mai multe articole despre:
null