MENIU

Victor Ponta, acuzat şi de evaziune fiscală, împărţea media în evazioniste şi plătitoare de taxe

Obişnuit să râdă şi să se lege mai mereu de evazionişti, Victor Ponta a căzut în propria capcană. Acuzaţiile pe care i le aduc procurorii DNA, de complice la evaziune în formă continuată şi spălare de bani, îl plasează în mijlocul unei anchete penale, ce îi conferă un frumos rol de evazionist.

Victor Ponta avea obiceiul de a împărţi trusturile în cele evazioniste şi cele care îşi plătesc dările către stat, devenind ironic şi făcând referire la Realitatea TV.

Premierul făcea atunci trimitere de pe contul de Twitter la un articol realitatea.net în care se relatează, fără comentarii, că mama premierului, Cornelia Naum, a fost audiată că martor la DNA Ploieşti, în dosarul privind fraudarea fondurilor europene. Ba mai mult, însuşi cumnatul premierului, Iulian Herţeanu, care se află acum în arest la domiciliu, este acuzat de sustragere de plată a taxelor la stat.

Acum, însuşi Victor Ponta urmează să dea socoteală pentru acuzaţiile de evaziune în formă continuată şi spălare de bani. Încet, dar sigur, familia premierului se dovedeşte a fi un evazionistă.

Mai multe articole despre:
Victor Ponta premier evaziune fiscală taxe