MENIU

Viceprimarul Capitalei, despre Codrin Ștefănescu: Nu face altceva decât să fie trompeta lui Dragnea

Aurelian Bădulescu – viceprimarul general al Capitalei din partea PSD – a reacționat virulent la afirmațiile secretarului general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, referitoare la actualul edil al Capitalei, Gabriela Firea, conform psnews.ro.

După ce Codrin Ștefănescu a dat de înțeles, marți seara, la un post de televiziune, că Gabriela Firea nu va mai fi ajutată pentru a obține un nou mandat de primar, viceprimarul general al Capitalei a ținut să sublinieze că secretarul general adjunct al PSD ”nu a participat, din prima zi și până în ultima zi”, la nicio campanie a primarului Gabriela Firea.

”Eu pot să vă spun un singur lucru: domnul Codrin Ștefănescu nu a participat, din prima zi și până în ultima zi, la nicio campanie a doamnei primar Gabriela Firea, la alegerile locale din 2016, și cu siguranță chiar dacă ar fi participat, nu ar fi avut ce să spună în acea campanie.

Nu a participat, nu a fost niciodată în niciuna din campanii și în activitățile pe care noi le-am avut la nivelul sectoarelor, atât cu primarul general, cât și cu candidații la primăriile de sector. Acesta este punctul meu de vedere, Codrin Ștefănescu nu a participat și chiar dacă participa, nu avea ce să spună dumnealui”, a declarat viceprimarul Aurelian Bădulescu pentru PSnews.ro.

Mai mult, Bădulescu a ținut să precizeze că actualul secretarul general adjunct al PSD, ”nu face altceva decât să fie trompeta domnului Dragnea” și ” asta trebuie să spună, să denigreze, să spună lucruri neadevărate, să ducă discuțiile în derizoriu”.

”Părerea mea este că dânsul la acest moment nu face altceva decât să fie trompeta domnului Dragnea. Astea sunt temele pe care le are dumnealui în programul artistic pe care îl are pentru acest sezon, și asta trebuie să spună, să denigreze, să spună lucruri neadevărate, să ducă discuțiile în derizoriu”, ne-a mai declarat acesta.

 

Mai multe articole despre:
Codrin Ştefănescu Gabriela Firea