MENIU

Vicepremierul Paul Stănescu a ieşit la atac: "Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun"

Vicepremierul Paul Stănescu, președinte al PSD Olt, a declarat sâmbătă, la Slatina, într-o conferință de presă, că s-a înșelat în ceea ce îl privește pe fostul premier Victor Ponta, pe care l-a acuzat că minte, anunţă Agerpres.

Întrebat ce opinie are în privința declarațiilor din ultima perioadă ale lui Victor Ponta referitoare la Liviu Dragnea, președintele PSD Olt a spus că regretă "ce face Ponta astăzi".

"Chiar regret ce face Victor Ponta astăzi și știți bine, împreună cu toți colegii mei, ce efort s-a depus la Olt pentru alegerile prezidențiale din 2014. Chiar regret din suflet acest lucru, pentru că eu chiar am crezut, poate am fost naiv, că Victor Ponta într-adevăr poate să fie un om care poate să facă politică cu multă maturitate. Din păcate, m-am înșelat. (...) Să citez un clasic în viață, îmi pare că-l citez și sunt de acord cu el și e pentru prima dată când sunt de acord cu el, că Victor Ponta minte cum respiră. Atât pot să vă spun", a afirmat Paul Stănescu.

Vineri, fostul premier Victor Ponta a declarat că Liviu Dragnea s-a prezentat ca "luptător împotriva sistemului", dar de fapt îi era "cel mai bun prieten" și i-a transmis liderului PSD să se ocupe de guvernare și "să lase mizeriile din trecut, că nu-l avantajează".