MENIU

Vergil Chițac, primul candidat din Constanța care semnează o declarație de integritate

Contraamiralul (r) Vergil Chițac, președintele PNL Constanța și candidat la Primăria Constanța, a semnat Declarația de Integritate pentru alegerile locale, un proiect al Alianței pentru o Românie Curată, fiind, astfel, primul și singurul candidat, până în acest moment, care semnează un astfel de document.

Declarația se semnează pe proprie răspundere, iar invitația pentru toți candidații la funcțiile de primari, consilieri locali și consilieri județeni la alegerile din 5 iunie 2016 a fost postată pe www.romaniacurata.ro pe 5 aprilie.

Până în acest moment, Vergil Chițac este singurul candidat la Primăria Constanța care a semnat Declarația de Integritate.

Contraamiralul (r) a anunțat că s-a alăturat demersului Alianței pentru o Românie Curată printr-o postare pe Facebook, la care a atașat și Declarația semanată.

"Astăzi am semnat Declarația de Integritate pentru alegerile locale. Acesta este un demers binevenit al Alianței pentru o Românie Curată, care zilele acestea desfăşoară un tur al oraşului Constanţa. Cu această ocazie vreau să reiterez anumite informaţii complementare Declaraţiei. Timp de 6 ani am fost rectorul Academiei Navale, unde am administrat un patrimoniu de aproximativ 100 milioane de euro şi am dat bun de plată la peste 50 milioane de euro, fără a exista nici cea mai mică umbră de îndoială asupra corectitudinii mele. Aveţi încredere!", a scris Vergil Chițac.

Mai multe articole despre:
declaraţie vergil chitac