MENIU

VANGHELIE, declarație de ultimă oră, despre DRAGNEA: Ăsta e MAFIOTISM, ȘARLATANIE!

<p>Liviu Dragnea</p>

Marian Vanghelie continuă războiul cu Liviu Dragnea, după ce a fost exclus din PSD. Astfel, după ce l-a acuzat pe Liviu Dragnea că firma Teldrum a obținut mai multe contracte cu statul de când el este în Guven, Vanghelie a postat astăzi, pe pagina sa de facebook,  un link de la un articol în care sunt detaliate toate contractele pe care TELDRUM le are cu statul, la care a scris că ce face Dragnea este ”mafiotism, șarlatanie”.

”Asa cum am spus, Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna. Asta e mafiotism, sarlatanie!„ a scris Vanghelie pe facebook, după ce distribuit articolul de pe hotnews.ro

"Dragnea da anumite fonduri europene si apoi castiga Tel Drum. Daca dispare Dragnea, dispare Tel Drum. Tel Drum are contract in fiecare comuna", a acuzat Marian Vanghelie, in ziua in care a fost exclus din PSD. Cat adevar este in aceste declaratii? Datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP) consultate de HotNews.ro arata ca firma din Alexandria si-a adjudecat pentru perioada 2013-2017 contracte de aproape 34 milioane de euro pentru intretinerea drumurilor din Teleorman, judetul deputatului PSD Liviu Dragnea, atat pe timp de vara cat si pe timp de iarna. In perioada 2012-2014, firma a castigat peste 30 de contracte si acorduri cadru in valoare de peste 105 milioane euro in localitati din Olt, Teleorman, Satu Mare, Dambovita, Craiova si Constanta.