MENIU

Vanghelie: Băsescu, unul dintre cei mai importanți lideri din România. Iohannis, de încredere

<p>Vanghelie: Băsescu, unul dintre cei mai importanți lideri din Rom&acirc;nia. Iohannis, de &icirc;ncredere</p>

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, este de parere că Traian Băsescu va fi unul dintre cei mai importanti lideri din România, în cel mult doi ani, în timp ce despre Klaus Iohannis a afirmat că îi inspiră încredere, informează Ziare.com.

"Traian Băsescu, într-un an sau doi, va fi unul dintre cei mai importanți lideri din România. Se compară cu Ion Iliescu, sunt lideri de mase. Chiar dacă îi înjură lumea, se coboară în mulțime și vorbește cu ei. Victor Ponta a iesit cu duba, pe la Arad sau pe unde... Am exagerat, că nu se poate spune de dimineața până seara că tot ce face Traian Basescu e gresit. I-am zis-o si lui Mircea Geoana. Aici am greșit cu toții. (...) Întotdeauna, un om bun trebuie de respectat și de apreciat, chiar dacă nu ești cu el în echipă", a spus Marian Vanghelie, marți seară, la Gândul Live.
De asemenea, Vanghelie a afirmat că are încredere în președintele ales, Klaus Iohannis.
"Inspiră seriozitate, inspiră încredere. Un om care cred că nu vorbește mult și vrea să facă. Le-am zis în partid: 'Ba băieți, omul asta a câștigat patru mandate (de primar al Sibiului - n.red.). Nu poți să câștigi al doilea mandat, dacă ești prost și dacă n-ai făcut ceva. Pe al treilea nu se mai discută'. Cred că va ști tot ce are de făcut", a mai afirmat primarul sectorului 5.
Pe de altă parte, întrebat pe cine ar fi ales la alegerile prezidențiale, într-o confruntare ipotetică între Victor Ponta și Traian Băsescu, fostul vicepreședinte PSD a răspuns:
"L-aș fi ales pe Mircea Geoană".