MENIU

Val de plângeri pentru Cătălin Cîrstoiu! Contracandidatul său de la AUR a depus o sesizare la DGA: acuzațiile aduse

Cătălin Cîrstoiu / Foto: Inquam Photos

Cătălin Cîrstoiu, candidatul propus de PSD și PNL pentru Primăria Generală s-a ales cu o sesizare la Direcția Generală Antifraudă (DGA) legată de suspiciunile de evaziune fiscală și incompatibilitate. Mihai Enache a cerut autorităților să verifice toate bunurile și proprietățile pe care le deține Cătălin Cîrstoiu. 

"Exista incalcari ale legislatiei din Romania. Vorbim de incompatibilitatea in ceea ce priveste efectuarea de consultatii medicale la niste clinici private, in timpul exercitarii unui mandat de manager al unui spital public, fapt neconform cu legea incompatibilitatilor din Romania.

Vorbim despre suspiciunile grave de eludare ale legislatii fiscale si de utilizare a unor mijloace specifice evitarii platilor de si taxe datorate de o societate comerciala si o persoana fizica catre bugetul de stat.

Candidații la Primăria Capitalei pare că se întrec și în avere, nu doar în sondaje! Cine este cel mai avut dintre ei

Solicitam Directiei Generala Antifrauda Fiscala (DGAF) efectuarea unor cercetari, unor actiuni specifice cu atributiile pe care le au, in vederea clarificarii daca societatile comerciale ale familiei Cirstoiu au respectat intocmai legislatia fiscala", a declarat Mihai Enache, candidatul AUR la Primaria Capitalei. 

Citește și Mizele uriașe din spatele lui Cîrstoiu. Cine se agită pentru scoaterea sa din lupta pentru Capitală?