MENIU

USR, în pericol să nu participe la Parlamentare. Nicuşor Dan: Nu vom face alianţe!

<p>Nicuşor Dan</p>

USR a reușit să strângă 105.000 de semnături pentru înscrierea în alegerile parlamentare din totalul celor 200.000 necesare. Nicuşor Dan a subliniat la REALITATEA TV că formațiunea nu va face alianțe pre-electorale și după alegeri.

Nicuşor Dan a spus că sunt ceva emoţii în Diasporă, deoarece USR are nevoie de 6000 de semnături şi până acum au strâns în jur de 5000.

Potrivit legislaţiei, listele de candidaţi pentru diaspora trebuie depuse până pe 12 octombrie, în timp ce listele candidaţilor pentru circumscripţiile din ţară au ca termen de depunere data de 27 octombrie.

 

Oferta PNL nu este luată în calcul 

Preşedintele Uniunii Salvați România a spus la REALITATEA TV că nu este cazul să accepte oferta PNL chiar dacă se întâmplă să nu strângă numărul de semnături necesare, întrucât se bazează pe situaţia la nivel de judeţe, unde sunt necesare doar 1 la sută din semnături. 

 

Nicuşor Dan şi ambasadorul Marii Britanii în Bucureşti şi-au petrecut noaptea în stradă, într-un cort!

Cei doi, împreună cu alte 25 de persoane, au vrut astfel să atragă atenţia asupra problemelor pe care le au oamenii fără adapost. 

"Mi-am petrecut noaptea în stradă. Împreună cu ambasadorul Marii Britanii în București, domnul Paul Brummell, și alți 25 de oameni, mulți dintre ei angajați ai ambasadei sau voluntari britanici. În saci de dormit, pe asfalt mai întâi și apoi, adăpostiți de ploaie, într-un cort. Oricum, în condiții mult mai bune decât oamenii fără adăpost", a afirmat Nicușor Dan.

 
Mai multe articole despre:
USR nicusor dan