MENIU

UNPR mai câștigă un deputat

Deputatul Florin Secară s-a înscris în Uniunea Naţională pentru Progresul României, întărind astfel reprezentarea parlamentară a partidului condus de vicepremierul Gabriel Oprea.

Secară susţine că alegerea făcută îi permite să reprezinte cu onoare şi eficienţă interesele cetăţenilor din Vrancea şi pe cele naţionale: “Am intrat în UNPR după ce am evaluat cu atenţie ultimele evoluţii politice şi echipa de partid căreia m-am alăturat. Este un partid în care am găsit mai multe personalităţi care au avut cariere profesionale similare cu a mea, adică foşti ofiţeri, cu care împărtăşesc un sistem comun de valori. Alegerea pe care am făcut-o îmi permite să reprezint cu onoare şi eficienţă interesele cetăţenilor care m-au trimis în Parlament şi pe cele naţionale”.

Secară a fost ales deputat în circumscripţia electorală nr.41 Vrancea, colegiul uninominal nr.6, la alegerile parlamentare din 2012. În Camera Deputaţilor, Florin Secară este membru al Comisiei pentru Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională din aprilie 2013 şi s-a remarcat printre cei mai activi parlamentari din această legislatură.
Mai multe articole despre:
deputat UNPR Florin Secara